AnonimoBulto
AnonimoBulto
+
arkitekcher:

ZFGV  |  aceboXalonso StudioLocation: Madrid, SpainIllustrations by: Zoohause  |  Source // More Info: afasiaarq archzineDetails# 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. | Other# 1. 2. 3. 4. 5.
arkitekcher:

ZFGV  |  aceboXalonso StudioLocation: Madrid, SpainIllustrations by: Zoohause  |  Source // More Info: afasiaarq archzineDetails# 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. | Other# 1. 2. 3. 4. 5.
arkitekcher:

ZFGV  |  aceboXalonso StudioLocation: Madrid, SpainIllustrations by: Zoohause  |  Source // More Info: afasiaarq archzineDetails# 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. | Other# 1. 2. 3. 4. 5.
arkitekcher:

ZFGV  |  aceboXalonso StudioLocation: Madrid, SpainIllustrations by: Zoohause  |  Source // More Info: afasiaarq archzineDetails# 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. | Other# 1. 2. 3. 4. 5.
arkitekcher:

ZFGV  |  aceboXalonso StudioLocation: Madrid, SpainIllustrations by: Zoohause  |  Source // More Info: afasiaarq archzineDetails# 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. | Other# 1. 2. 3. 4. 5.
arkitekcher:

ZFGV  |  aceboXalonso StudioLocation: Madrid, SpainIllustrations by: Zoohause  |  Source // More Info: afasiaarq archzineDetails# 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. | Other# 1. 2. 3. 4. 5.
arkitekcher:

ZFGV  |  aceboXalonso StudioLocation: Madrid, SpainIllustrations by: Zoohause  |  Source // More Info: afasiaarq archzineDetails# 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. | Other# 1. 2. 3. 4. 5.
arkitekcher:

ZFGV  |  aceboXalonso StudioLocation: Madrid, SpainIllustrations by: Zoohause  |  Source // More Info: afasiaarq archzineDetails# 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. | Other# 1. 2. 3. 4. 5.
arkitekcher:

ZFGV  |  aceboXalonso StudioLocation: Madrid, SpainIllustrations by: Zoohause  |  Source // More Info: afasiaarq archzineDetails# 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. | Other# 1. 2. 3. 4. 5.
arkitekcher:

ZFGV  |  aceboXalonso StudioLocation: Madrid, SpainIllustrations by: Zoohause  |  Source // More Info: afasiaarq archzineDetails# 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. | Other# 1. 2. 3. 4. 5.
+
dezeen:

Churtichaga + Quadra-Salcedo built their Four Seasons House in an idyllic meadow
dezeen:

Churtichaga + Quadra-Salcedo built their Four Seasons House in an idyllic meadow
dezeen:

Churtichaga + Quadra-Salcedo built their Four Seasons House in an idyllic meadow
dezeen:

Churtichaga + Quadra-Salcedo built their Four Seasons House in an idyllic meadow
+
archatlas:

Was ist Metaphysik? d-Arkroom
archatlas:

Was ist Metaphysik? d-Arkroom
archatlas:

Was ist Metaphysik? d-Arkroom
archatlas:

Was ist Metaphysik? d-Arkroom
archatlas:

Was ist Metaphysik? d-Arkroom
archatlas:

Was ist Metaphysik? d-Arkroom
archatlas:

Was ist Metaphysik? d-Arkroom
+
architags:

Hunting Lodge - Jagdhaus Kohler. Architektur Juergen Hagspiel. Egg-Schetteregg. Austria. images (c) Architektur Juergen Hagspiel
architags:

Hunting Lodge - Jagdhaus Kohler. Architektur Juergen Hagspiel. Egg-Schetteregg. Austria. images (c) Architektur Juergen Hagspiel
architags:

Hunting Lodge - Jagdhaus Kohler. Architektur Juergen Hagspiel. Egg-Schetteregg. Austria. images (c) Architektur Juergen Hagspiel
architags:

Hunting Lodge - Jagdhaus Kohler. Architektur Juergen Hagspiel. Egg-Schetteregg. Austria. images (c) Architektur Juergen Hagspiel
architags:

Hunting Lodge - Jagdhaus Kohler. Architektur Juergen Hagspiel. Egg-Schetteregg. Austria. images (c) Architektur Juergen Hagspiel
+
nnmprv:

Casa GG by Alventosa Morell Arquitectes.
You can find me on: Instagram | Pinterest | Behance
nnmprv:

Casa GG by Alventosa Morell Arquitectes.
You can find me on: Instagram | Pinterest | Behance
nnmprv:

Casa GG by Alventosa Morell Arquitectes.
You can find me on: Instagram | Pinterest | Behance
nnmprv:

Casa GG by Alventosa Morell Arquitectes.
You can find me on: Instagram | Pinterest | Behance
nnmprv:

Casa GG by Alventosa Morell Arquitectes.
You can find me on: Instagram | Pinterest | Behance
nnmprv:

Casa GG by Alventosa Morell Arquitectes.
You can find me on: Instagram | Pinterest | Behance
nnmprv:

Casa GG by Alventosa Morell Arquitectes.
You can find me on: Instagram | Pinterest | Behance
nnmprv:

Casa GG by Alventosa Morell Arquitectes.
You can find me on: Instagram | Pinterest | Behance
+
fabriciomora:

Community library in China turns a roof into a playground
fabriciomora:

Community library in China turns a roof into a playground
fabriciomora:

Community library in China turns a roof into a playground
fabriciomora:

Community library in China turns a roof into a playground
fabriciomora:

Community library in China turns a roof into a playground
fabriciomora:

Community library in China turns a roof into a playground
+
ryanpanos:

The Screen | Li Xiaodong Atelier | Martijn de Geus | Via
ryanpanos:

The Screen | Li Xiaodong Atelier | Martijn de Geus | Via
ryanpanos:

The Screen | Li Xiaodong Atelier | Martijn de Geus | Via
ryanpanos:

The Screen | Li Xiaodong Atelier | Martijn de Geus | Via
ryanpanos:

The Screen | Li Xiaodong Atelier | Martijn de Geus | Via
ryanpanos:

The Screen | Li Xiaodong Atelier | Martijn de Geus | Via
+
mymodernmet:

Tom’s Treehouse is an impressive three-story treehouse that was completed in 2011 and built for free by the talented and generous friends of couple Tereasa Surratt and David Hernandez. They used their combined skills of carpentry, roofing, and design to create a beautiful and touching tribute to Surratt’s’ father, who passed away shortly after the couple bought the property.
mymodernmet:

Tom’s Treehouse is an impressive three-story treehouse that was completed in 2011 and built for free by the talented and generous friends of couple Tereasa Surratt and David Hernandez. They used their combined skills of carpentry, roofing, and design to create a beautiful and touching tribute to Surratt’s’ father, who passed away shortly after the couple bought the property.
mymodernmet:

Tom’s Treehouse is an impressive three-story treehouse that was completed in 2011 and built for free by the talented and generous friends of couple Tereasa Surratt and David Hernandez. They used their combined skills of carpentry, roofing, and design to create a beautiful and touching tribute to Surratt’s’ father, who passed away shortly after the couple bought the property.
mymodernmet:

Tom’s Treehouse is an impressive three-story treehouse that was completed in 2011 and built for free by the talented and generous friends of couple Tereasa Surratt and David Hernandez. They used their combined skills of carpentry, roofing, and design to create a beautiful and touching tribute to Surratt’s’ father, who passed away shortly after the couple bought the property.
mymodernmet:

Tom’s Treehouse is an impressive three-story treehouse that was completed in 2011 and built for free by the talented and generous friends of couple Tereasa Surratt and David Hernandez. They used their combined skills of carpentry, roofing, and design to create a beautiful and touching tribute to Surratt’s’ father, who passed away shortly after the couple bought the property.
mymodernmet:

Tom’s Treehouse is an impressive three-story treehouse that was completed in 2011 and built for free by the talented and generous friends of couple Tereasa Surratt and David Hernandez. They used their combined skills of carpentry, roofing, and design to create a beautiful and touching tribute to Surratt’s’ father, who passed away shortly after the couple bought the property.
mymodernmet:

Tom’s Treehouse is an impressive three-story treehouse that was completed in 2011 and built for free by the talented and generous friends of couple Tereasa Surratt and David Hernandez. They used their combined skills of carpentry, roofing, and design to create a beautiful and touching tribute to Surratt’s’ father, who passed away shortly after the couple bought the property.
+
cjwho:

Haus der Waldeulen, Wolfurt, Austria by Riegger Bär Architekten
Die Waldeulen sind ein Verein zur Förderung der Wald- und Erlebnispädagogik. Der Spielraum Wald dient dabei als ganzheitliche Wahrnehmungsförderung und Sinnesschulung sowie intensive Bewegungserfahrungen in der Natur. Märchenhafte und fantasieanregende Spielmöglichkeiten durch spielerisches Lernen von ökologischen Zusammenhängen. Um dieses Angebot durchgängig d.h. auch bei sehr schlechter Witterung anbieten zu können, ist es erforderlich den Spielraum „Wald“ durch eine Schutzhütte zu ergänzen, in welcher Kinder und Erzieher bei sehr schlechten (nassen/kalten) Witterungsbedingungen Schutz und Aufenthaltsmöglichkeit finden. Die Schutzhütte, der sog. „Waldsetzkasten“ ist als ein von aussen offenes Regal geplant. Die umlaufenden Regalflächen dienen den Kindern z.B. als Aufbewahrungsort ihrer Waldfundstücke, als Insektenhotel oder gar als Futterstelle für die Waldbewohner. Im inneren beherbergt der „Waldsetzkasten“ einen geschlossenen Raum der in den oben beschriebenen Fällen zum Aufwärmen und zum Jausen dient. Vorgelagert zu diesem Bereich befindet sich ein offener, jedoch gedeckter Unterschlupf.
Photography: Adolf Breuter
CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
cjwho:

Haus der Waldeulen, Wolfurt, Austria by Riegger Bär Architekten
Die Waldeulen sind ein Verein zur Förderung der Wald- und Erlebnispädagogik. Der Spielraum Wald dient dabei als ganzheitliche Wahrnehmungsförderung und Sinnesschulung sowie intensive Bewegungserfahrungen in der Natur. Märchenhafte und fantasieanregende Spielmöglichkeiten durch spielerisches Lernen von ökologischen Zusammenhängen. Um dieses Angebot durchgängig d.h. auch bei sehr schlechter Witterung anbieten zu können, ist es erforderlich den Spielraum „Wald“ durch eine Schutzhütte zu ergänzen, in welcher Kinder und Erzieher bei sehr schlechten (nassen/kalten) Witterungsbedingungen Schutz und Aufenthaltsmöglichkeit finden. Die Schutzhütte, der sog. „Waldsetzkasten“ ist als ein von aussen offenes Regal geplant. Die umlaufenden Regalflächen dienen den Kindern z.B. als Aufbewahrungsort ihrer Waldfundstücke, als Insektenhotel oder gar als Futterstelle für die Waldbewohner. Im inneren beherbergt der „Waldsetzkasten“ einen geschlossenen Raum der in den oben beschriebenen Fällen zum Aufwärmen und zum Jausen dient. Vorgelagert zu diesem Bereich befindet sich ein offener, jedoch gedeckter Unterschlupf.
Photography: Adolf Breuter
CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
cjwho:

Haus der Waldeulen, Wolfurt, Austria by Riegger Bär Architekten
Die Waldeulen sind ein Verein zur Förderung der Wald- und Erlebnispädagogik. Der Spielraum Wald dient dabei als ganzheitliche Wahrnehmungsförderung und Sinnesschulung sowie intensive Bewegungserfahrungen in der Natur. Märchenhafte und fantasieanregende Spielmöglichkeiten durch spielerisches Lernen von ökologischen Zusammenhängen. Um dieses Angebot durchgängig d.h. auch bei sehr schlechter Witterung anbieten zu können, ist es erforderlich den Spielraum „Wald“ durch eine Schutzhütte zu ergänzen, in welcher Kinder und Erzieher bei sehr schlechten (nassen/kalten) Witterungsbedingungen Schutz und Aufenthaltsmöglichkeit finden. Die Schutzhütte, der sog. „Waldsetzkasten“ ist als ein von aussen offenes Regal geplant. Die umlaufenden Regalflächen dienen den Kindern z.B. als Aufbewahrungsort ihrer Waldfundstücke, als Insektenhotel oder gar als Futterstelle für die Waldbewohner. Im inneren beherbergt der „Waldsetzkasten“ einen geschlossenen Raum der in den oben beschriebenen Fällen zum Aufwärmen und zum Jausen dient. Vorgelagert zu diesem Bereich befindet sich ein offener, jedoch gedeckter Unterschlupf.
Photography: Adolf Breuter
CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
cjwho:

Haus der Waldeulen, Wolfurt, Austria by Riegger Bär Architekten
Die Waldeulen sind ein Verein zur Förderung der Wald- und Erlebnispädagogik. Der Spielraum Wald dient dabei als ganzheitliche Wahrnehmungsförderung und Sinnesschulung sowie intensive Bewegungserfahrungen in der Natur. Märchenhafte und fantasieanregende Spielmöglichkeiten durch spielerisches Lernen von ökologischen Zusammenhängen. Um dieses Angebot durchgängig d.h. auch bei sehr schlechter Witterung anbieten zu können, ist es erforderlich den Spielraum „Wald“ durch eine Schutzhütte zu ergänzen, in welcher Kinder und Erzieher bei sehr schlechten (nassen/kalten) Witterungsbedingungen Schutz und Aufenthaltsmöglichkeit finden. Die Schutzhütte, der sog. „Waldsetzkasten“ ist als ein von aussen offenes Regal geplant. Die umlaufenden Regalflächen dienen den Kindern z.B. als Aufbewahrungsort ihrer Waldfundstücke, als Insektenhotel oder gar als Futterstelle für die Waldbewohner. Im inneren beherbergt der „Waldsetzkasten“ einen geschlossenen Raum der in den oben beschriebenen Fällen zum Aufwärmen und zum Jausen dient. Vorgelagert zu diesem Bereich befindet sich ein offener, jedoch gedeckter Unterschlupf.
Photography: Adolf Breuter
CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
+
archatlas:

Shirokane House MDS
"The site for this residence is surrounded on four sides by other buildings. Working within those conditions, the architects maximized the amount of natural light brought into the building from above and designed the interior so that light reaches all the way to the lower levels."
archatlas:

Shirokane House MDS
"The site for this residence is surrounded on four sides by other buildings. Working within those conditions, the architects maximized the amount of natural light brought into the building from above and designed the interior so that light reaches all the way to the lower levels."
archatlas:

Shirokane House MDS
"The site for this residence is surrounded on four sides by other buildings. Working within those conditions, the architects maximized the amount of natural light brought into the building from above and designed the interior so that light reaches all the way to the lower levels."
archatlas:

Shirokane House MDS
"The site for this residence is surrounded on four sides by other buildings. Working within those conditions, the architects maximized the amount of natural light brought into the building from above and designed the interior so that light reaches all the way to the lower levels."
archatlas:

Shirokane House MDS
"The site for this residence is surrounded on four sides by other buildings. Working within those conditions, the architects maximized the amount of natural light brought into the building from above and designed the interior so that light reaches all the way to the lower levels."